Foredrag & debat

Navn Start tid Underviser Lekt. Start  
40 Uger, Timer og Søvnløse Nætter v/Cana Buttenschøn 19:00 Cana Buttenschøn 1,00 26‑02‑2020
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Kom med til foredraget, 40 Uger, Timer og Søvnløse Nætter, hvor Cana Buttenschøn med både faglighed og humor tager dig med omkring nogle af de ting der - i virkeligheden - er vigtige at kende til, når det kommer til både graviditet, fødsel og barsel. Cana Buttenschøn tager bladet fra munden og fortæller åbent og ærligt om de udfordringer de fleste kvinder (og mænd!) møder i den overvældende proces det er, både at gro, føde og sidenhen passe på det lille barn, som pludselig fylder hele verden. Undervejs vil hun drage paralleller både til sit faglige virke som jordemoder, og til sine helt personlige erfaringer som gravid, fødende og mor, ikke mindst. 

Du vil i løbet af foredraget blive klogere på graviditet, fødsel og barsel. Du vil blive mødt i øjenhøjde, du vil grine, du vil tænke og vigtigste af alt, så vil du føle dig en lille smule stærkere når du går, end du gjorde da du kom. 

Foredraget er henvendt til kvinder (og meget gerne deres partnere) som står overfor, eller lige midt i moderskabets første vanvittigt vidunderlige år. 


Deltagere på hold i Fredensborg Aftenskole, deltager gratis.
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 201002
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 26-02-2020 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Cana Buttenschøn
Priser:
Almen DKK 50,00
Gratis for Fredensborg Aftenskoles holddeltagere DKK 0,00
dof