Trompet undervisning

Lær at spille trompet/cornet - eller bliv bedre til det! Underviser tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov.
Undervisningen er centret om samspil mellem eleven og læreren, sådan, at musikken altid kommer først. Derefter arbejdes med emner, som er relevante og interessante på alle nivauer. F.eks. grundlæggende spille- og pusteteknik for de helt unge begyndere til mere avancerede øvelser og jazz-improvisationer for de viderekomne.

Håkon underviser i og kan hjelpe deg meg emner som:
• Grunnleggende spilleteknikk -  hvor eleven får lære hvordan å få en uanstrengt lyd i sitt instrument og lære å finne hen til de riktige toner
• Viderekommende spilleteknikk -  hvor eleven får hjelp til å utvikle et bredt og fleksibelt register understøttet av lett og presis artikulasjon
• Klassisk samspill - hvor eleven lærer repertoar gjennom nodelæsning med henblik på å spille duetter sammen med underviseren
• Jazz samspill - hvor eleven lærer repertoar gjennom utenatlæring med henblik på å improvisere sammen med underviseren og/eller
• Elevens egne forslag

Der arbejdes med intonation, rytmik, sammenspill på alle niveauer.

Første lektion
Håkon vil i den første leksjonen finne ut av elevens behov, snakke med eleven, men primært spille, for at sammen finne fram til hvilke emner undervisningen vil handle om. Deretter vil han give et bud på hvordan man kan takle de utfordringene, ved å demonstrere hvordan han selv gjør det.

Håkon Guttormsen
Håkon har spillet siden han var barn og er utdannet ved Rytmisk Musikkonservatorium i København. Han kommer ut av en norsk brassband-tradisjon, men har i de siste år vært mest dedikert til jazz.

Håkon underviser i og kan hjelpe deg meg emner som:
• Elevens egne forslag

Der arbejdes med intonation, rytmik, sammenspill på alle niveauer.

Første lektion

Tilmeld nu