Foredrag & debat

Navn Start tid Underviser Lekt. Start  
Dybt godnat 19:00 Mikael Rasmussen 1,00 06‑02‑2019
Se mere   Luk  
 • Navn: Dybt godnat
 • Start tid: 19:00
 • Underviser: Mikael Rasmussen
 • :
 • Lekt.: 1,00
 • Start: 06‑02‑2019
Se mere   Luk  

Vi bruger 1/3 af vores liv på at sove. Motion og kost og deres betydning for vores helbred og livskvalitet er efterhånden blevet almenviden for de fleste af os. Desværre kan man ikke sige det samme om søvnen.

Under søvnen sker der en lang række af forskellige processer, som alle har stor betydning for dit helbred og din psyke. Søvn er den reneste naturmedicin, der holder humøret højt og sygdomme fra døren. Helt uden bivirkninger. Vær god ved søvnen - så er den også god ved dig. Du tænker måske, at du kan sove, når du bliver gammel. Eller at søvnproblemer går over med tiden. Men sådan er det ikke. En god nattesøvn er en kunstart.

Søvnmangel og søvnforstyrrelser er decideret skadelige for kroppen og kan føre til et hav af livstruende sygdomme. En nylig undersøgelse viste, at ca halvdelen af alle danskere lider af det, der kaldes 'dårlig søvnkvalitet'.

Søvn er ifølge Mikael Rasmussen et af menneskets allermest basale behov. Uden søvn dør vi. Uden kvalitetssøvn, ingen livskvalitet. Uden tilstrækkelig søvn, utilstrækkelig energi og livslyst. For mange af os er det svært at få den søvn, vi desperat har brug for.

Oplæggets formål er at give dig øget viden om normal søvn, samt søvnforstyrrelser. Mikael tager udgangspunkt i den seneste forskning på området med fokus på gode råd og brugbare teknikker til at forbedre egen søvn.

 

Læs gerne mere og få tips og triks på Mikael Rasmussens hjemmeside: www.mikael-rasmussen.dk

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 191002
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 06-02-2019 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Mikael Rasmussen
Priser:
Almen DKK 75,00
Gratis for Fredensborg Aftenskoles holddeltagere DKK 0,00
Privatøkonomi volumen 2 v/Kim Valentin 19:00 Kim Valentin 1,00 07‑03‑2019
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Nye tider i verden betyder også nye tider for dig, når du planlægger din privatøkonomi. Lav rente, usikre finansmarkeder og ustabile politiske regimer har længe udfordret din formue, men der er løsninger, som sikrer dig den privatøkonomi, du ønsker, og med den risiko du ønsker. Det kræver tid og viden, så kom og hør hvordan du kan planlægge din privatøkonomi i fremtiden.

Kim Valentin er en af landets skarpeste finansielle rådgivere for private, mindre virksomheder og organisationer. Samtidig er han uafhængig af de store banker og finanskoncerner.

Som partner og adm. direktør i Finanshuset i Fredensborg er han udelukkende kundens rådgiver vedrørende planlægning, optimering og analysering af økonomiske og finansielle muligheder og problemstillinger på et uafhængigt og uvildigt grundlag.
Kim Valentin er uddannet cand. polit. og er desuden forfatter til bogen ”Giv dig selv en god økonomi – hele livet”, foredragsholder, skribent og flittigt benyttet kilde til privatøkonomiske forhold i medierne.

Blandt tillidsposterne er Kim Valentin partner og bestyrelsesmedlem i Pivot Partner ApS., medejer af Fredensborg Advisor ApS og byrådsmedlem i Gribskov kommune.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 191001
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 07-03-2019 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Kim Valentin
Priser:
Almen DKK 55,00
Gratis for Fredensborg Aftenskoles holddeltagere DKK 0,00
Vind med Vilje! 19:00 Mette Bloch 1,00 27‑03‑2019
Se mere   Luk  
 • Navn: Vind med Vilje!
 • Start tid: 19:00
 • Underviser: Mette Bloch
 • :
 • Lekt.: 1,00
 • Start: 27‑03‑2019
Se mere   Luk  

Vind med Vilje!..Om at få sat mål, og ikke mindst værktøjerne til at nå dem…

Hvorfor er det ofte de samme der altid har succes? - hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål? - hvorfor er det vigtigt at komme udenfor komfortzonen? - hvordan planlægges succes? - hvorfor får nogen mennesker stress? - hvad kan man egentlig lære af eliteidrætten? - er det omsætteligt til en almindelig hverdag?

“Vind med vilje" handler om hvordan du sætter dig mål, både små og store, og når dem! - der er fokus på at sætte den ene fod foran den anden, uden at blive alt for forpustet undervejs.

Foredraget tager udgangspunkt i eliteidrætten og giver sjove og enkelte eksempler på hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og større succes. Du får en masse værktøjer du kan gå direkte ud og bruge, og give både dig selv og din familie mere kvalitet og flere smil i hverdagen.

Hvad får du ud af foredraget?

Foredraget er hylende morsomt og du vil kunne kende dig selv i en stor del af de situationer der bliver beskrevet.

Det er ikke “rocket science” og du vil højst sandsynligt nikke genkendende til en del af de principper du hører om, men derfra og så til at gå hjem og rent faktisk ændre noget, det er her Mette er ekspert. Ingen kan motivere dig, andre end dig selv, men du kan blive inspireret og få gejsten - og så kommer motivationen helt automatisk.

Mette tager udgangspunkt i sin rokarriere og fortæller om hvad hun gjorde fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det!

Alle kan lære teknikkerne, og du får den komplette guide, med alle de op og nedture der følger med.

Det fede er, at du opdager at du sagtens kan, og at du ikke behøver være et særligt udvalgt menneske for at få din drømme til at gå i opfyldelse.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 191003
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 27-03-2019 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Mette Bloch
Priser:
Almen DKK 55,00
Gratis for Fredensborg Aftenskoles holddeltagere DKK 0,00