Foredrag & debat

Navn Start tid Underviser Lekt. Start  
Privatøkonomi volumen 2 v/Kim Valentin 19:00 Kim Valentin 1,00 03‑04‑2019
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Bemærk ændret mødedato 3. april 2019!
Nye tider i verden betyder også nye tider for dig, når du planlægger din privatøkonomi. Lav rente, usikre finansmarkeder og ustabile politiske regimer har længe udfordret din formue, men der er løsninger, som sikrer dig den privatøkonomi, du ønsker, og med den risiko du ønsker. Det kræver tid og viden, så kom og hør hvordan du kan planlægge din privatøkonomi i fremtiden.

Kim Valentin er en af landets skarpeste finansielle rådgivere for private, mindre virksomheder og organisationer. Samtidig er han uafhængig af de store banker og finanskoncerner.

Som partner og adm. direktør i Finanshuset i Fredensborg er han udelukkende kundens rådgiver vedrørende planlægning, optimering og analysering af økonomiske og finansielle muligheder og problemstillinger på et uafhængigt og uvildigt grundlag.
Kim Valentin er uddannet cand. polit. og er desuden forfatter til bogen ”Giv dig selv en god økonomi – hele livet”, foredragsholder, skribent og flittigt benyttet kilde til privatøkonomiske forhold i medierne.

Blandt tillidsposterne er Kim Valentin partner og bestyrelsesmedlem i Pivot Partner ApS., medejer af Fredensborg Advisor ApS og byrådsmedlem i Gribskov kommune.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 191001
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 03-04-2019 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Kim Valentin
Priser:
Almen DKK 55,00
Gratis for Fredensborg Aftenskoles holddeltagere DKK 0,00
Vind med Vilje! 19:00 Mette Bloch 1,00 27‑03‑2019
Se mere   Luk  
  • Navn: Vind med Vilje!
  • Start tid: 19:00
  • Underviser: Mette Bloch
  • :
  • Lekt.: 1,00
  • Start: 27‑03‑2019
Se mere   Luk  

Vind med Vilje! Uanset om dit mål er at tabe 10 kilo eller at vinde en konkurrence, så kan du nå dine mål - Bliv en vinder, med vilje.

Hvorfor er det ofte de samme der altid har succes? - hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål? - hvorfor er det vigtigt at komme udenfor komfortzonen? - hvordan planlægges succes? - hvorfor får nogen mennesker stress? - er eliteidrætten omsætteligt til en almindelig hverdag?

“Vind med vilje" handler om hvordan du sætter dig mål, både små og store, og når dem! - der er fokus på at sætte den ene fod foran den anden, uden at blive alt for forpustet undervejs.

Hvad får du ud af foredraget?

Foredraget er hylende morsomt og du vil kunne kende dig selv i en stor del af de situationer der bliver beskrevet.

Det er ikke “rocket science” og du vil højst sandsynligt nikke genkendende til en del af de principper du hører om, men derfra og så til at gå hjem og rent faktisk ændre noget, det er her Mette er ekspert. Ingen kan motivere dig, andre end dig selv, men du kan blive inspireret og få gejsten - og så kommer motivationen helt automatisk.

Selv om Mette tager udgangspunkt i sin rokarriere og fortæller om hvad hun gjorde fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, så vil hendes fortælling kunne bruges direkte i en helt almindelig hverdag. Mettes udgangspunkt er eliteidrætten, men Mette giver sjove og enkelte eksempler på hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og større succes. Du får en masse værktøjer du kan gå direkte ud og bruge, og give både dig selv og din familie mere kvalitet og flere smil i hverdagen.

Alle kan lære teknikkerne, og du får den komplette guide, med alle de op og nedture der følger med.

Det fede er, at du opdager at du sagtens kan, og at du ikke behøver være et særligt udvalgt menneske for at få din drømme til at gå i opfyldelse.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 191003
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 27-03-2019 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Mette Bloch
Priser:
Almen DKK 55,00
Gratis for Fredensborg Aftenskoles holddeltagere DKK 0,00