FBAS retningslinjer i forbindelse med coronavirus.

Vi glæder os rigtig meget til at se alle vores deltagere og undervisere igen!
Det er meget vigtigt for os, at både deltagere og undervisere føler sig trygge ved at mødes.

Vi følger de til enhver tid gældende retningslinjer!


De kommunale og private lokaler vi benytter er målt op, for at finde ud af hvor mange personer der maks. må være, og antallet af deltagere på holdene tilpasses lokalernes størrelser.

Der er opsat håndspritdispensers, ligesom du har mulighed for håndvask med flydende sæbe og papirhåndklæder. Der vil være synlig information om retningslinjerne for bl.a. afstand og god håndhygiejne ved alle vores undervisningssteder.

Vi opfordrer dig til selv at medbringe udstyr, for eksempel til yoga et lagen til at lægge over måtter, eller et pudebetræk til yogablokke, bolde m.m. Medbring også gerne egen håndsprit, da de opsatte dispensere kan være løbet tør i de offentlige lokaler.

Vis hensyn og tænk på både dig selv og dem omkring dig. Sådan kan vi bedst muligt passe på hinanden og mindske smitterisikoen:

-Mød ikke op, hvis du er syg eller føler dig sløj
 
-Hold 1 til 2 meters afstand

-Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit


-Host eller nys altid i ærmet


-Undgå fysisk kontakt som håndtryk og kram


Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter personen har haft symptomer.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Fredensborg Aftenskole på post@fredensborg-aftenskole.dk eller på tlf. 48484017, hvis du har spørgsmål.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.

Tak fordi du viser hensyn!

dof