Foredrag & debat

Foredrag & debat

Navn Start tid Underviser Lekt. Start  
Fredensborg fra 1940’erne 19:00 No Widding 1,00 21‑10‑2020
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

FREDENSBORG fra 1940-erne!

En aften, hvor vi sammen tegner et billede af Fredensborg by, som vi husker, eller har fået fortalt.

Om gaderne, husene, og de ofte meget originale mennesker, der befolkede byen. Hvorfor udviklede Fredensborg sig anderledes end andre småbyer i tiden?

Et foredrag, hvor tilhørerne bliver inddraget i fortællingen, med en tilhørende billedkavalkade til at understøtte hukommelsen.

Vil fremtidens beboere se på vores tid, med samme øjne?

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 202007
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 21-10-2020 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: No Widding
Priser:
Almen DKK 50,00
Gratis for Fredensborg Aftenskoles holddeltagere DKK 0,00
Hvordan giver man unge de bedste betingelser? v/ Jesper Oehlenschläger 19:00 Jesper Oehlenschläger 1,00 19‑11‑2020
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  
- om dannelse og livsduelighed. Hvordan skaber vi sunde rammer hvor børn og unges identitet kan udvikles, med fokus på værdig – og karakterdannelse i et samfund der hylder hastighed og kompetence

Deltagere på hold i Fredensborg Aftenskole, deltager gratis.
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 202005
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 19-11-2020 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Jesper Oehlenschläger
Priser:
Almen DKK 100,00
Gratis for Fredensborg Aftenskoles holddeltagere DKK 0,00
Kvinde Sæt Kursen: Få styr på din økonomi og lær at investere! 19:00 Louise Fredbo-Nielsen 1,00 04‑11‑2020
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Kvinde Sæt Kursen: Få styr på din økonomi og lær at investere!
Vil du gerne have styr på din økonomi og se dine penge arbejde for dig og vokse? Drømmer du om økonomisk frihed til at kunne tage orlov fra jobbet og rejse med familien? Eller om at forlade arbejdsmarkedet tidligt?
Eller måske bare have overskuddet til at kunne lægge nogle pauser ind i arbejdslivet, hvor du i stedet kan hellige dig efteruddannelse, familien eller bare helbredet og livet i almindelighed? Så er der god inspiration og konkrete råd at hente hos fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen.

Louise Fredbo-Nielsen er selv gået fra økonomisk fiasko og angst for at tjekke sin konto til at være investor. Og så er hun forfatteren bag en bogen, ’Sæt kursen’, hvor hun har samlet sine erfaringer og nedfældet de bedste og vigtigste af de mange råd, hun selv indsamlede, da hun besluttede selv at tage styringen over sin egen økonomi.

Og det lyder jo skørt, at det skulle være noget, man ikke gør. Det er jo vores egne penge, og ikke at forholde os til dem og selv have kontrol over og med dem, ville jo være virkelig mærkeligt. Ikke? Ikke desto mindre er det sådan det forholder sig for virkelig mange mennesker: Det er – skal man tro mediernes overskrifter – almindeligt kendt, at vi går glip af millioner af kroner gennem et liv, netop ved ikke at forholde os til vores økonomi – og måske endda investere nogle af vores penge. Og det er dumt alene af den grund, at alt tyder på, at vi kommer til at leve længere liv, og derfor – selvom vi også går senere på pension – får brug for at få pengene til at slå til i længere tid, end vi måske går rundt og tror.

Derfor har vi inviteret Louise Fredbo-Nielsen til at komme og gøre os alle sammen klogere på, hvordan vi selv kan få vendt tendensen – og andel i nogle af de mange millioner, der bare står og sygner hen i bankerne.

Du får gode råd, konkrete bud på investeringsstrategier, værktøjer, fif og kærlige spark, og hvis det går, som vi regner med, vil du gå inspireret herfra med fornyet mod på at tage kontrol over din økonomi.

Louise Fredbo-Nielsen er fremtidsforsker og cand.merc i International Business & Politics fra CBS, Paris og Beijing. Louise er prisvinder og tidligere ekstern lektor i entreprenørskab og innovation, og så holder hun foredrag i Danmark og resten af verden.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 202006
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 04-11-2020 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Louise Fredbo-Nielsen
Priser:
Almen DKK 50,00
Gratis for Fredensborg Aftenskoles holddeltagere DKK 0,00
Privatøkonomi volumen 2 v/Kim Valentin 19:00 Kim Valentin 1,00 12‑04‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Nye tider i verden betyder også nye tider for dig, når du planlægger din privatøkonomi. Lav rente, usikre finansmarkeder og ustabile politiske regimer har længe udfordret din formue, men der er løsninger, som sikrer dig den privatøkonomi, du ønsker, og med den risiko du ønsker. Det kræver tid og viden, så kom og hør hvordan du kan planlægge din privatøkonomi i fremtiden.

Kim Valentin er en af landets skarpeste finansielle rådgivere for private, mindre virksomheder og organisationer. Samtidig er han uafhængig af de store banker og finanskoncerner.

Som partner og adm. direktør i Finanshuset i Fredensborg er han udelukkende kundens rådgiver vedrørende planlægning, optimering og analysering af økonomiske og finansielle muligheder og problemstillinger på et uafhængigt og uvildigt grundlag.
Kim Valentin er uddannet cand. polit. og er desuden forfatter til bogen ”Giv dig selv en god økonomi – hele livet”, foredragsholder, skribent og flittigt benyttet kilde til privatøkonomiske forhold i medierne.

Blandt tillidsposterne er Kim Valentin partner og bestyrelsesmedlem i Pivot Partner ApS., medejer af Fredensborg Advisor ApS og byrådsmedlem i Gribskov kommune.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 211001
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 12-04-2021 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Kim Valentin
Priser:
Almen DKK 55,00
Gratis for Fredensborg Aftenskoles holddeltagere DKK 0,00
dof